AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığı elinde tutmak

Kahve falında balığı elinde tutmak

Kahve falında balığı elinde tutmak herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, daha pozitif biri olacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında balığı elinde tutmak gördüyseniz:

  • Hiçbirşey nedensiz olmuyor.

Kahve falında gölde elle balık tutmak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına yorulur.

Kahve falında balıkları elle tutmak huzurlu bir yaşam sürüleceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine alamet eder.

Kahve falında elle balık tutmak sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çözüm yolları bulamayacağına yorulur.

Kahve falında dereden elle balık tutmak fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında denizde elinle balık tutmak daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına alamet eder.

Kahve falında denizden elle balık tutmak sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde canlı balık tutmak çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına tabir olunur.

Kahve falında canlı balığı elinde tutmak sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir