AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde elle balık tutmak

Kahve falında denizde elle balık tutmak

Kahve falında denizde elle balık tutmak gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine yorulur.

Kahve falında denizde elle balık tutmak gördüyseniz:

  • Belli bir duruma zarifçe hız kazandırmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında denizde elle balık tutmak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizden elle balık tutmak isteklerinin yerine geleceğine, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında denizde elinle balık tutmak Allah’ın kendisinden yana olacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında balığı elinde tutmak onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında canlı balığı elinde tutmak anne ve baba duası alınacağına, ona özlemle sarılacağına delalet eder.

Kahve falında akarsuda elle balık tutmak aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Kahve falında elleriyle balık tutmak zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, insan sevindireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balık elle tutmak işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir