AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık elle balık tutmak

Kahve falında balık elle balık tutmak

Kahve falında balık elle balık tutmak en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, belaya ve derde düşeceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, malın bereketinin artmasına tabir olunur.

Kahve falında balık elle balık tutmak gördüyseniz:

  • Şimdi doğru anlayıp anlamadıklarını merak ediyor olabilirsiniz.

Kahve falında balık elle tutmak çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gölde elle balık tutmak falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına delalet eder.

Kahve falında derede elle balık tutmak bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına alamet eder.

Kahve falında suda elle balık tutmak yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, gücünün azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balığı elinde tutmak uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına inanılır.

Kahve falında denizde elle balık tutmak onların bir dediğini iki etmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında elinde canlı balık tutmak maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında balık elle balık tutmak sağlıklı bir hayat sürüleceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir