AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizden elle balık tutmak

Kahve falında denizden elle balık tutmak

Kahve falında denizden elle balık tutmak aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizden elle balık tutmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde duygusaldan ziyade fiziksel açıdan şanslısınız.

Kahve falında denizden elle balık tutmak yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde elle balık tutmak endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, işsizin iş bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde elinle balık tutmak fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında elleriyle balık tutmak de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, dertlerden kurtulmaya işaret eder.

Kahve falında canlı balığı elinde tutmak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, eline geçen paraları tutamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akarsuda elle balık tutmak sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine işarettir.

Kahve falında elle balık tutmak yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, anne ve baba duası alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balık elle balık tutmak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, halinin iyi olduğuna işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir