AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde ayna görmek

Kahve falında elinde ayna görmek

Kahve falında elinde ayna görmek bazı kişilerin kalbini kıracağına, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, şansın ve bahtının da açılacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında elinde ayna gördüyseniz:

  • Karşınıza bazı fırsatlar çıkacak.

Kahve falında elinde ayna tutmak daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde ayna görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında elinde ayna görmek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el aynası görmek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına delalettir.

Kahve falında duvara ayna asmak uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına delalettir.

Kahve falında büyük ayna görmek sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sadece ayna görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya işarettir.

Kahve falında kırık ayna almak çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir