AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının elinde ayna görmek

Kahve falında başkasının elinde ayna görmek

Kahve falında başkasının elinde ayna görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, hayatını yoluna koymaya, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının elinde ayna gördüyseniz:

  • Başkalarının yetersiz veya başarısız olma ihtimali yüksek planlarını engelleme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında elinde ayna tutmak içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında elinde ayna görmek büyük zararlar getireceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında el aynası görmek zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının elinde ayna görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, maddi zarara gireceğine inanılır.

Kahve falında banyo aynası görmek ekmeğinin ve kazancının artacağına, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayna ve tarak görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında duvarda ayna görmek sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, rahat nefes alınacağına alamet eder.

Kahve falında aynada yazı görmek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir