AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde ayakkabı taşımak

Kahve falında elinde ayakkabı taşımak

Kahve falında elinde ayakkabı taşımak çok mutlu olacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, durulacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında elinde ayakkabı taşımak gördüyseniz:

  • Fazla borç altına girmemeye özen göstermelisiniz.

Kahve falında elinde ayakkabı taşımak ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabı taşımak istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde kuran taşımak işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde poşet taşımak evlat sahibi olacağına, aşının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde yük taşımak elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde çanta taşımak çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde silah taşımak bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde yemek taşımak yapılan işte yalnız kalınacağına, saadete ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir