AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşi ayağıyla söndürmek

Kahve falında ateşi ayağıyla söndürmek

Kahve falında ateşi ayağıyla söndürmek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, malının ve parasının çoğalacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, rızkının sonsuz olacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ateşi ayağıyla söndürmek gördüyseniz:

  • Aramanız veya dikkatli bakmanız bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında ateşi ayağıyla söndürmek geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında ateş söndüğünü görmek kazançsız işler peşinde olmaya, kaza ve belaların çıkmayacağına işaret eder.

Kahve falında ateş yakıp söndürmek kısmetlerin azalacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateş söndürmek çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hortumla ateş söndürmek gönlünün ferahlayacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında ateşi suyla söndürmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında eliyle ateş söndürmek sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine yorulur.

Kahve falında kor ateşi söndürmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir