AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangın alev görmek

Kahve falında yangın alev görmek

Kahve falında yangın alev görmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yangın alev gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki insanların ya da gelişme gösteren olayların sabrınızı zorlayacak dereceye gelmesi sizi sıkıyor, baskı altında gibisiniz.

Kahve falında yangın alev görmek günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında yangın alevi görmek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında alevi söndürmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında alevi kadın görmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında ocakta alev görmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alevi birini görmek her geçen gün başarılarının artacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında ateş alevi görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerden alev çıktığını görmek etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir