AnaSayfa / Genel / Kahve falında elin sıcaklığını hissetmek

Kahve falında elin sıcaklığını hissetmek

Kahve falında elin sıcaklığını hissetmek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, arzuların yerine geleceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında elin sıcaklığını hissetmek gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi kısıtlamayın.

Kahve falında birinin elinin sıcaklığını hissetmek dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elin sıcaklığını hissetmek saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında birinin sıcaklığını hissetmek bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ateşin sıcaklığını hissetmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, şansının döneceğine yorulur.

Kahve falında güneşin sıcaklığını hissetmek şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sıcaklığı hissetmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında sıcaklık hissetmek hem de yeni mülkler satın alacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına işaret eder.

Kahve falında el hissetmek sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir