AnaSayfa / Genel / Kahve falında el hissetmek

Kahve falında el hissetmek

Kahve falında el hissetmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında el hissetmek gördüyseniz:

  • Çoğu kez, girdiğiniz her ortamda yanlış anlaşılarak kendinizi tam olarak ifade edemeyeceksiniz, edemiyorsunuz.

Kahve falında birinin elinin sıcaklığını hissetmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına inanılır.

Kahve falında elin sıcaklığını hissetmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine tabir olunur.

Kahve falında el hissetmek ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde cin olduğunu hissetmek daima afiyette olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında evli olduğunu hissetmek aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ruh hissetmek girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini ölmüş hissetmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyi hissetmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir