AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sıcaklığını hissetmek

Kahve falında birinin sıcaklığını hissetmek

Kahve falında birinin sıcaklığını hissetmek eğlenceli günler geçirileceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin sıcaklığını hissetmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyler için daha bir süre beklemeniz gerekebilir.

Kahve falında sıcaklık hissetmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında güneşin sıcaklığını hissetmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında elin sıcaklığını hissetmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin elinin sıcaklığını hissetmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, onlara doyasıya sarılacağına delalet eder.

Kahve falında ateşin sıcaklığını hissetmek sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında birinin sıcaklığını hissetmek hayatının bir anda cennete döneceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına işarettir.

Kahve falında sıcaklığı hissetmek her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine alamet eder.

Kahve falında ağladığını hissetmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir