AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elinin sıcaklığını hissetmek

Kahve falında birinin elinin sıcaklığını hissetmek

Kahve falında birinin elinin sıcaklığını hissetmek mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, beğenilen işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında birinin elinin sıcaklığını hissetmek gördüyseniz:

  • Kuzey kutbunda buz satabilmek için şirketin pazarlama bütçesinin yarısından fazlasını harcamak doğru olmayabilir.

Kahve falında elin sıcaklığını hissetmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, işlerinin çok iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin elinin sıcaklığını hissetmek zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalet eder.

Kahve falında sıcaklık hissetmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına inanılır.

Kahve falında ateşin sıcaklığını hissetmek o masumların bedduasını alacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güneşin sıcaklığını hissetmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıcaklığı hissetmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında birinin sıcaklığını hissetmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, iyi şartlarda yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında el hissetmek şansının kendinden yana olacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir