AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşin sıcaklığını hissetmek

Kahve falında ateşin sıcaklığını hissetmek

Kahve falında ateşin sıcaklığını hissetmek prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ateşin sıcaklığını hissetmek gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza neler yapabileceğinizi ispat ederek saygı görmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında ateşin sıcaklığını hissetmek fal sahibinin şansının açılacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin sıcaklığını hissetmek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sıcaklığı hissetmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güneşin sıcaklığını hissetmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında sıcaklık hissetmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elin sıcaklığını hissetmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin elinin sıcaklığını hissetmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ateşin üstünde yatmak geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir