AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcaklığı hissetmek

Kahve falında sıcaklığı hissetmek

Kahve falında sıcaklığı hissetmek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, borçlarını ödeyeceğine, sorunlarını teker teker aşacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıcaklığı hissetmek gördüyseniz:

  • Bazı girişimleri tek başına değil, güvendiğiniz bazı kişilerle yapmanızda fayda var.

Kahve falında güneşin sıcaklığını hissetmek başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıcaklığı hissetmek işlerin ters gideceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında birinin sıcaklığını hissetmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında elin sıcaklığını hissetmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, keyfin bozulacağına delalettir.

Kahve falında birinin elinin sıcaklığını hissetmek yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, işinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıcaklık hissetmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ateşin sıcaklığını hissetmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kıyametin yaklaştığını hissetmek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir