AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşin sıcaklığını hissetmek

Kahve falında güneşin sıcaklığını hissetmek

Kahve falında güneşin sıcaklığını hissetmek kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, düşünmeden adımlar atayacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına delalettir.

Kahve falında güneşin sıcaklığını hissetmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz konularda başarılı olmak için daha katı kurallar koymalısınız.

Kahve falında güneşin sıcaklığını hissetmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sıcaklık hissetmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sıcaklığını hissetmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, hak yolunu bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıcaklığı hissetmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine inanılır.

Kahve falında birinin elinin sıcaklığını hissetmek iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine yorulur.

Kahve falında ateşin sıcaklığını hissetmek işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine tabir olunur.

Kahve falında elin sıcaklığını hissetmek rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güneşin ısıttığını hissetmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir