AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin dişlerinin olmadığını görmek

Kahve falında birinin dişlerinin olmadığını görmek

Kahve falında birinin dişlerinin olmadığını görmek sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, yetkili bir göreve atanacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine yorulur.

Kahve falında birinin dişlerinin olmadığını gördüyseniz:

  • Harekete geçmek için gürültü patırtının dinmesini beklemeniz gerekebilir.

Kahve falında ağızda diş olmadığını görmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına alamet eder.

Kahve falında diş olmadığını görmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ön dişlerin olmadığını görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin olmadığını görmek ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine işaret eder.

Kahve falında dişlerin olmadığını görmek içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üst dişlerin olmadığını görmek zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üst dişlerinin olmadığını görmek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ön dişlerinin olmadığını görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir