AnaSayfa / Genel / Kahve falında elin kırılmasını görmek

Kahve falında elin kırılmasını görmek

Kahve falında elin kırılmasını görmek hasretin ve özlemin biteceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elin kırılmasını gördüyseniz:

  • Sizi arayan birisi ile kontak kuramazsanız sonradan oldukça üzülebilirsiniz.

Kahve falında el tırnağının kırıldığını görmek hayallerinin de yarım kalacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına delalettir.

Kahve falında birinin elinin kırıldığını görmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek tarafından elinin kırıldığını görmek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine delalettir.

Kahve falında el parmaklarının kırıldığını görmek kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında el kırıldığını görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kırılan dişi eline almak bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında el bileğinin kırıldığını görmek inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, hayırlı kapıların açılacağına delalettir.

Kahve falında yumurtanın elinde kırıldığını görmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir