AnaSayfa / Genel / Kahve falında el kırıldığını görmek

Kahve falında el kırıldığını görmek

Kahve falında el kırıldığını görmek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında el kırıldığını gördüyseniz:

  • Davetler alabilir, yeni kişilerle tanışabilir, belli aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında el kırıldığını görmek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, hem de çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde yumurtanın kırıldığını görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ elinin kırıldığını görmek verimli olacak işler yapacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde yumurta kırıldığını görmek daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında eli kırılmak büyük manevi zararlar yaşanacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine inanılır.

Kahve falında kırılan dişi eline almak umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yumurtanın elinde kırıldığını görmek tüm hayatının durma noktasına geleceğine, kazançlı bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında el tırnağının kırıldığını görmek çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir