AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elinin kırıldığını görmek

Kahve falında birinin elinin kırıldığını görmek

Kahve falında birinin elinin kırıldığını görmek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin elinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için zamanınızı dikkatli kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında elinde yumurta kırıldığını görmek hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek tarafından elinin kırıldığını görmek sağlık sorunları varsa düzeleceğine, yeni bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eli kırılmak hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında birinin elinin kırıldığını görmek umutlarının boşa çıkmayacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında el kırıldığını görmek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında sağ elinin kırıldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, rakiplerine yenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam bardağın elinde kırıldığını görmek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında el parmaklarının kırıldığını görmek bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir