AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılan dişi eline almak

Kahve falında kırılan dişi eline almak

Kahve falında kırılan dişi eline almak insanlar tarafından tanınacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına işarettir.

Kahve falında kırılan dişi eline almak gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizle beraber olarak sakinleşin.

Kahve falında kırılan dişi eline almak daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine delalettir.

Kahve falında üst arka dişinin kırıldığını görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, huzur ve saadet bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin dişinin kırıldığını görmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, işte başarılı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında ön dişin kırılması görmek iş değişikliğine gidileceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine tabir olunur.

Kahve falında dişinin kırılıp düştüğünü görmek ele geçen parada artış olacağına, kısmetin ve talihin açılacağına işaret eder.

Kahve falında dişini kırılmış görmek talihinin artacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişimin kırıldığını görmek daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında dişinin yarısının kırıldığını görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir