AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide ayak yıkamak

Kahve falında camide ayak yıkamak

Kahve falında camide ayak yıkamak aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, kalbini kıracağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında camide ayak yıkamak gördüyseniz:

  • Hızla ilerlemeli, belli bir plan, iş ya da projenize heyecan katabilecek yaklaşımlar geliştirmelisiniz.

Kahve falında camide ayak yıkamak daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında camide ayakkabı yıkamak imkânların çok daha iyi olacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya tabir olunur.

Kahve falında camide halı yıkamak bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camide el yıkamak makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında camide bulaşık yıkamak hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camide yüzünü yıkamak yüzünde güller açacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin ayaklarını yıkamak üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ayakla çamaşır yıkamak yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir