AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ayağı yıkamak

Kahve falında anne ayağı yıkamak

Kahve falında anne ayağı yıkamak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, bilmediği duyguları tadacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne ayağı yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda zorlayıcı olmanız durumunda aynı şekilde geri dönüşler söz konusu olabilir.

Kahve falında annenin ayaklarını yıkamak istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine alamet eder.

Kahve falında annenin ayağını yıkamak yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine inanılır.

Kahve falında anne ayağı yıkamak zaman bulmakta zorlanacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın ayağını yıkamak zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına inanılır.

Kahve falında derede ayaklarını yıkamak karısının çok mutlu olacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine inanılır.

Kahve falında ayaklarını sabunla yıkamak orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının ayak yıkamak fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine işarettir.

Kahve falında suda ayak yıkamak sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir