AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ayağını yıkadığını görmek

Kahve falında birinin ayağını yıkadığını görmek

Kahve falında birinin ayağını yıkadığını görmek artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ayağını yıkadığını gördüyseniz:

  • Romantik planlar daha istikrarlı bir geleceğin ilk adımları olabilir.

Kahve falında ölmüş birinin ayağını yıkamak maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu ayağı yıkamak sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında tuvalette ayak yıkamak çarelere ve çözümlere ulaşacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında suda ayaklarını yıkamak ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında ayağını yıkadığını görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin ayağını yıkamak ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının ayağını yıkamak çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında camide ayak yıkamak sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir