AnaSayfa / Genel / Kahve falında elimi kınalı görmek

Kahve falında elimi kınalı görmek

Kahve falında elimi kınalı görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elimi kınalı gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size yardım etmesine izin vermelisiniz.

Kahve falında elime kına yakmak hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine işarettir.

Kahve falında elimi kınalı görmek hayatının bir anda allak bullak olacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında elimi kesmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elimde sopa görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında elimi yıkamak ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında elimin kanadığını görmek saygınlık elde edeceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elimi görmek hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına alamet eder.

Kahve falında elim sende oynamak sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir