AnaSayfa / Genel / Kahve falında elimin kanadığını görmek

Kahve falında elimin kanadığını görmek

Kahve falında elimin kanadığını görmek neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, arkasından gıybet edeceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında elimin kanadığını gördüyseniz:

  • Bazı konuların, kişilerin veya cevapların hazır olmadığı zamanda gelmesi konusunda ısrarcı olmanız sizi sandığınız gibi mutlu etmeyebilir.

Kahve falında elimin kanadığını görmek hastalıkların uzak duracağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elimi kesmek birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, başarısının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elimde bir tutam saç görmek dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine yorulur.

Kahve falında elimde ekmek görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına yorulur.

Kahve falında elim sende oynamak kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında elimi kınalı görmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında elimde çiçek görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elimde silah görmek onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir