AnaSayfa / Genel / Kahve falında elimde muska görmek

Kahve falında elimde muska görmek

Kahve falında elimde muska görmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına delalettir.

Kahve falında elimde muska gördüyseniz:

  • Size fırsat gibi görünen işleri kısa süre içinde değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında elimde muska görmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, güzel bir iş fırsatına tabir olunur.

Kahve falında elimi tutmak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında elimi kınalı görmek neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında elimi yıkamak eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine yorulur.

Kahve falında elimde bir tutam saç görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, karlı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elimde anahtar görmek yaşamını daha iyi planlayacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında elimde sopa görmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında elimin kanadığını görmek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir