AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin elimi ısırdığını görmek

Kahve falında köpeğin elimi ısırdığını görmek

Kahve falında köpeğin elimi ısırdığını görmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin elimi ısırdığını gördüyseniz:

  • Belli ödemelerin söz konusu olabileceği bir süreçtesiniz.

Kahve falında köpeğin elimi ısırdığını görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, işlerini hafifleteceğine işarettir.

Kahve falında elimin kesildiğini görmek yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine işarettir.

Kahve falında birinin elimi tuttuğunu görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına delalettir.

Kahve falında elimde anahtar görmek yanlış işler yapacağına, maddi durumun düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında elimde bebek görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elimi tutmak hile ile mal elde edeceğine, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin elimi tuttuğunu görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine inanılır.

Kahve falında elimle balık tutmak tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir