AnaSayfa / Genel / Kahve falında elimin kesildiğini görmek

Kahve falında elimin kesildiğini görmek

Kahve falında elimin kesildiğini görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elimin kesildiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızda arkanızdan iş çeviren kişiler olabilir.

Kahve falında elimin kesildiğini görmek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elimi görmek üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında elim sende oynamak uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına yorulur.

Kahve falında elime kına yakmak yanlış seçimler yapacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin elimi tuttuğunu görmek çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elimde sopa görmek fal sahibinin de yüzünün güleceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında elimde bebek görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında elimde bir tutam saç görmek huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir