AnaSayfa / Genel / Kahve falında elimde sopa görmek

Kahve falında elimde sopa görmek

Kahve falında elimde sopa görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elimde sopa gördüyseniz:

  • Seyahatler veya sevdiğiniz kişilerden gelen ilişkilerinizi bir adım öteye taşımanızı sağlayabilecek teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında elimde sopa görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında elimde muska görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elimde çiçek görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına yorulur.

Kahve falında elimi kınalı görmek ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, umutlarının tazeleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elimde bir tutam saç görmek üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elimi tutmak yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına inanılır.

Kahve falında birinin elimi tuttuğunu görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına inanılır.

Kahve falında elimin kanadığını görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir