AnaSayfa / Genel / Kahve falında elimde bir tutam saç görmek

Kahve falında elimde bir tutam saç görmek

Kahve falında elimde bir tutam saç görmek verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elimde bir tutam saç gördüyseniz:

  • Size yardım veya desteğe hazır olduklarını görebilir veya bir araya gelerek keyifli programlar yapabilirsiniz.

Kahve falında elimde bir tutam saç görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine işarettir.

Kahve falında elinde bir tutam saç görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında saçın tutam tutam döküldüğünü görmek güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarının tutam tutam döküldüğünü görmek çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçtan bir tutam kesmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir tutam saçın koptuğunu görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine alamet eder.

Kahve falında olan bir tutam saç görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine rivayet eder.

Kahve falında saçından bir tutam kesmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir