AnaSayfa / Genel / Kahve falında elimde bebek görmek

Kahve falında elimde bebek görmek

Kahve falında elimde bebek görmek büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına rivayet eder.

Kahve falında elimde bebek gördüyseniz:

  • İşlerinizde size faydası dokunabilecek, bilgi sahibi eski tanıdıklarla bağlantı kurabilirsiniz.

Kahve falında elimde bebek görmek fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında elimin kanadığını görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, içinin huzurla dolacağına rivayet eder.

Kahve falında elimi yıkamak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, o kapıyı kapatacağına alamet eder.

Kahve falında birinin elimi tuttuğunu görmek sıkıntılı günler geçireceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin elimi tuttuğunu görmek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elimde muska görmek yolculuğa çıkmaya, maddi sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında elimde sopa görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında elimi kınalı görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, sorunların kalmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir