Kahve falında elleri yanmak

Kahve falında elleri yanmak eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına tabir olunur.

Kahve falında elleri yanmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız artıyor.

Kahve falında elleri yanmak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eli yanmak sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında mezarda yanmak yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına yorulur.

Kahve falında ateşler içinde yanmak maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynar suda yanmak eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alevler içinde yanmak fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateşten yanmak dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak suyla yanmak adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir