AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağda yanmak

Kahve falında yağda yanmak

Kahve falında yağda yanmak tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağda yanmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda en iyisinin olmasını dilemek yerine, araştırmacı olmanızda fayda var.

Kahve falında yağdan yanmak problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında yağda yanmak tüm arzularının yerine geleceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına delalet eder.

Kahve falında sırtı yanmak parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına delalettir.

Kahve falında mezarda yanmak güzel bir haneye sahip olunacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kafası yanmak kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, problemlerinin çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında diri diri yanmak hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eli yanmak kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, endişelerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaynar suda yanmak huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, imkânlarını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir