AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerin elinde silah görmek

Kahve falında askerin elinde silah görmek

Kahve falında askerin elinde silah görmek uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına rivayet eder.

Kahve falında askerin elinde silah gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde gelişmeler olabilir.

Kahve falında askerin elinde silah görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye inanılır.

Kahve falında askeri silahla görmek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, hem de iş hayatına yansıyacağına alamet eder.

Kahve falında askeri silahlı görmek kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında askerin elini öpmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askerin elini tutmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında askerin elinde bayrak görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına yorulur.

Kahve falında elinde silahlı asker görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde silah olduğunu görmek sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir