AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabunla elini yıkamak

Kahve falında sabunla elini yıkamak

Kahve falında sabunla elini yıkamak güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, sıkıntılardan kurtulmaya delalet etmektedir.

Kahve falında sabunla elini yıkamak gördüyseniz:

  • Özgürlük arayışınız artıyor.

Kahve falında elini yüzünü sabunla yıkamak kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, sevinç dolu haberler alacağına delalettir.

Kahve falında yeşil sabunla el yıkamak rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz sabunla el yıkamak tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, konforunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sabunla elleri yıkamak onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, halinin iyi olduğuna delalet eder.

Kahve falında ellerini sıvı sabunla yıkamak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ellerini sabunla yıkamak bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında elleri sabunla yıkamak sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıvı sabun el yıkamak büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir