AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleri sabunla yıkamak

Kahve falında elleri sabunla yıkamak

Kahve falında elleri sabunla yıkamak kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında elleri sabunla yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdikleri sözleri tutamayacağına dair şüphelere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında yeşil sabunla el yıkamak kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına inanılır.

Kahve falında sabunla el yıkamak sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, üzüntü duyacağına yorulur.

Kahve falında sabunla elini yıkadığını görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, kazancının eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ellerini sabunla yıkadığını görmek istediği herşeye kavuşacağına, rızkın genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sabunla ellerini yıkamak ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sabunla el yıkadığını görmek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında ellerini sıvı sabunla yıkamak kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, kendisini işine veremeyeceğine inanılır.

Kahve falında ellerini sabunla yıkamak onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir