AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıvı sabunla el yıkamak

Kahve falında sıvı sabunla el yıkamak

Kahve falında sıvı sabunla el yıkamak kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, zorluğa düşeceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sıvı sabunla el yıkamak gördüyseniz:

  • Belli konularda size asistanlık hizmeti öneren kişileri ciddiye almalısınız, gerçekten yardımcı olmayı teklif ediyor olabilirler.

Kahve falında ellerini sıvı sabunla yıkamak düşmanına galip geleceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sıvı sabunla el yıkamak ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında sıvı sabun el yıkamak kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sıvı sabun görmek rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz sıvı sabun görmek sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıvı sabun içmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıvı sabun almak maddi olarak güç kazanacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil sıvı sabun görmek sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir