AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli kesilmek

Kahve falında eli kesilmek

Kahve falında eli kesilmek geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, terfi edeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına alamet eder.

Kahve falında eli kesilmek gördüyseniz:

  • Kötümser olmamaya çalışmalısınız.

Kahve falında sağ elin kesildiğini görmek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine rivayet eder.

Kahve falında sol elinin kesildiğini görmek yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine işarettir.

Kahve falında el bileğinin kesildiğini görmek yeni bir araca sahip olunacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Kahve falında birinin elinin kesildiğini görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının elinin kesildiğini görmek hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının elinin kesilmesi görmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinin bıçakla kesildiğini görmek bazı başka desteklere kavuşacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında babasının elinin kesildiğini görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir