AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ elin kesildiğini görmek

Kahve falında sağ elin kesildiğini görmek

Kahve falında sağ elin kesildiğini görmek ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına, büyük miktarda para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında sağ elin kesildiğini gördüyseniz:

  • Başlangıcından itibaren kıyafetine kadar, katılmak istediğiniz bir macerayı destekleyen kişiler olabilir veya bilgeliğinizi ya da zekanızı takdir edebilirler.

Kahve falında sağ elin kesildiğini görmek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına alamet eder.

Kahve falında sağ elinin kesildiğini görmek zorlukların kolayca aşılacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sağ ayağının kesildiğini görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sağ kolunun kesildiğini görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sağ elinin yandığını görmek gönlünce bir hayat süreceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sağ el tutmak yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sağ el görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, yaralarına da merhem olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ ele yüzük takmak fikirlerinin amacına ulaşacağına, mutluluğunun da artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir