AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının elinin kesilmesi görmek

Kahve falında başkasının elinin kesilmesi görmek

Kahve falında başkasının elinin kesilmesi görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının elinin kesilmesi gördüyseniz:

  • Genelde biraz mutsuzluk oyunu oynuyorsunuz.

Kahve falında başkasının elinin kesildiğini görmek kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, neşeli bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında elinin bıçakla kesildiğini görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinin jiletle kesildiğini görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinin kesildiğini görmek kötü işlere girmeyeceğine, esenliği bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el kesilmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında babasının elinin kesildiğini görmek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına delalet eder.

Kahve falında el bileğinin kesildiğini görmek saygın biri haline geleceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sol elin kesildiğini görmek hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir