AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelepçeli adam görmek

Kahve falında kelepçeli adam görmek

Kahve falında kelepçeli adam görmek sayılacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, doğru haber almaya, kötü kişilerle karşılaşacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, işlerin çok büyümeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kelepçeli adam gördüyseniz:

  • Duygularınızı göstererek, olumlu yönde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında kelepçeli adam görmek bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında eli kelepçeli adam görmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, işlerin daha kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kelepçe çıkarmak borçlarının artacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına yorulur.

Kahve falında polis kelepçesi görmek işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, ne yapacağına delalettir.

Kahve falında kelepçeli olmak yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ellerini kelepçeli görmek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında elleri kelepçelenmek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kelepçe anahtarı görmek gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir