AnaSayfa / Genel / Kahve falında bokun eline bulaştığını görmek

Kahve falında bokun eline bulaştığını görmek

Kahve falında bokun eline bulaştığını görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bokun eline bulaştığını gördüyseniz:

  • Bazı tekliflerde veya davetlerde bulunmadan önce, çok iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında bokun eline bulaştığını görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bokun bulaştığını görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bokun üstüne bulaştığını görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında kaka nın eline bulaştığını görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük abdestin eline bulaştığını görmek yeni kapılar açılacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bokunu eline almak özgüveninde artış yaşanacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında eli boka batmak birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine alamet eder.

Kahve falında elini boka sokmak psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir