AnaSayfa / Genel / Kahve falında elektrikli testere görmek

Kahve falında elektrikli testere görmek

Kahve falında elektrikli testere görmek kısmetlerini de göremeyeceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, o masumların bedduasını alacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında elektrikli testere gördüyseniz:

  • Olumlu değişiklikler hızlı olmanız durumunda finansal açıdan kar etmeniz anlamına gelebilir.

Kahve falında elektrikli testere görmek geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında testere bulmak kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında ağaç testeresi görmek sakin ve güzel bir hayat süreceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine işaret eder.

Kahve falında testere görmek kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına delalettir.

Kahve falında testereyle ağaç kesmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında testere balığı görmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine işarettir.

Kahve falında demir testere görmek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında motorlu testere görmek kısmetlerinin bol olacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir