AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç testeresi görmek

Kahve falında ağaç testeresi görmek

Kahve falında ağaç testeresi görmek hayırlı bir evlilik yapılacağına, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, evlatlarının hayırlı olacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında ağaç testeresi gördüyseniz:

  • Gerçek herkese farklı görünüyor.

Kahve falında ağaç testeresi görmek küçük işlere sermaye harcamayacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına işarettir.

Kahve falında testereyle ağaç kesmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında testereli adam görmek kısmetlerin çoğalacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine alamet eder.

Kahve falında testere balığı görmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında testere bulmak isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında demir testeresi görmek müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında testere görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine yorulur.

Kahve falında demir testere görmek sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, rızkının azalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir