AnaSayfa / Genel / Kahve falında testere balığı görmek

Kahve falında testere balığı görmek

Kahve falında testere balığı görmek hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında testere balığı gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızın ya da düzenlemelerin yeniden şekillendirilmesi veya üzerlerinde ufak tefek uyarlamalar yapılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında testere balığı görmek istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, gam ve keder çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında demir testeresi görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına alamet eder.

Kahve falında elektrikli testere görmek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında testereyle ağaç kesmek fal sahibinin hayatından razı geleceğine, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında motorlu testere görmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında testere bulmak çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında demir testere görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaç testeresi görmek gayrimenkul sahibi olunacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir