AnaSayfa / Genel / Kahve falında testere görmek

Kahve falında testere görmek

Kahve falında testere görmek ün yapmayı başaracağına, haneye bereket geleceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına delalettir.

Kahve falında testere gördüyseniz:

  • Rakipler veya arkadaşlar kan ter içinde merdivenlerin ilk basamaklarında olmasına rağmen, siz teras düzenlemesi yapmak üzere çatıyı teftişte olabilirsiniz.

Kahve falında testereli adam görmek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç testeresi görmek kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, ileri gideceğine işarettir.

Kahve falında motorlu testere görmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine yorulur.

Kahve falında demir testere görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, büyük zararlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında testere bulmak dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında testereyle ağaç kesmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında demir testeresi görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında elektrikli testere görmek sırların ortaya çıkmasına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir