AnaSayfa / Genel / Kahve falında testereyle ağaç kesmek

Kahve falında testereyle ağaç kesmek

Kahve falında testereyle ağaç kesmek hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, para kazanmasına da vesile olacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, onu darda bırakmayacağına delalettir.

Kahve falında testereyle ağaç kesmek gördüyseniz:

  • Sizinle benzer düşüncelere sahip kişilerle iiş birliğine girmeniz belli amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında testereyle ağaç kesmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaç testeresi görmek yüzünün de güleceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında testere bulmak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine tabir olunur.

Kahve falında elektrikli testere görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında demir testeresi görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında testere görmek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında demir testere görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında testereli adam görmek kişinin tek başına kalacağına, güç kaybedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir