AnaSayfa / Genel / Kahve falında testere bulmak

Kahve falında testere bulmak

Kahve falında testere bulmak heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında testere bulmak gördüyseniz:

  • Duygularınızın sıcak karşılandığını göreceksiniz.

Kahve falında testere bulmak sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında testereyle ağaç kesmek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında demir testere görmek borçların kısa sürede ödeneceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında testereli adam görmek ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında testere balığı görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında demir testeresi görmek para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaç testeresi görmek sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına yorulur.

Kahve falında elektrikli testere görmek kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir