AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir testere görmek

Kahve falında demir testere görmek

Kahve falında demir testere görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sermaye elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında demir testere gördüyseniz:

  • Kendinize olan güvenininiz ona veya tüm karşıt cinse karşı olan davranışlarınıza olan inancınızdan gelmelidir.

Kahve falında demir testeresi görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında demir testere görmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında testereli adam görmek iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında ağaç testeresi görmek bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında testere bulmak sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında testere görmek işten yana şansının açık olacağına, rahat bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında testereyle ağaç kesmek aile içinde bazı gerginlikler olacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında testere balığı görmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir